Clinica Aliat Suceava: Nu dependența e Aliatul tău, ci conștientizarea

Despre client

Este una dintre cele mai inovatoare clinici de tratare a dependentelor din Estul Europei. A elaborat terapia rezidențială, în care pacienţii urmează o terapie specializată în regim rezidenţial, cu posibilitate de cazare pentru membrii familiilor lor, asemenea centrelor de tratament din străinătate.

Descriere

Velvetique a poziționat Aliat ca un trendsetter pentru tratarea dependentelor, ca unicul centru care ofera astfel de servicii integrate în regiunea est-europeană si printre putinele din țară, cu rezultate validate științific. De asemenea, am pus accent pe echipa de specialiști de mare valoare/experți, care manifestă empatie, conectarea emoțională cu pacientul și cu familia acestuia. O altă abordare-cheie a avut în centru unul dintre motoarele terapiei Aliat: acceptarea și nestigmatizarea pacientului cu dependență (premisa: dependența este o boală, nu un viciu). De asemenea, un rol important în terapie îl are reintegrarea socială post-terapie, care validează succesul sesiunii de tratament.

Insight

Nu dependența e Aliatul tău, ci conștientizarea.

Actiuni

Campanii de conștientizare asupra specificului dependentelor în contextul sistemului de diagnostic și tratament din Romania si asupra beneficiilor terapiei rezidentiale. Comunicarea s-a construit pe campanii integrate, cu accent pe câștigarea de Awareness pentru Aliat și de reputație pentru ambasadorul brandului, Alina Ciupercovici. Aliat a fost recunoscut ca expertul conectat la problema pacientului in tratarea dependentelor medicale, lucru atestat și de numărul relevant de pacienți care au apelat la serviciile clinicii.

Rezultate

Câștigarea trofeului Femeia anului 2016, categoria Sătătate, al revistei Avantaje de către managerul Aliat, psihoterapeutul Alina Ciupercovici. Consacrarea Aliat Suceava ca lider de opinie în domeniul dependențelor. Campania de mediatizare a avut peste 200 de articole în presa centrală și locală, pe durata unui an și jumătate.

Lecție

Pacientul este un colaborator perfect egal și responsabil al specialistului, împreună formează o echipă imbatabilă. Echipa de comunicare a funcționat ca un catalizator al acestui duet de forțe în construirea percepției publice asupra unui domeniu delicat al terapiilor moderne.

Alina Ciupercovici, manager ALiAt Suceava

 „Femeia Anului” – 2016 – Gala Premiilor „Excelență în Sănătate”

Testimonial Alina Ciupercovici

Ce inseamna Velvetique pentru mine?

Colaborarea mea cu Velvetique PR a inceput intr-un moment greu al firmei mele, moment in care a trebuit sa aleg daca pun punct sau fac un efort si ma adresez unor profesionisti in comunicare, pentru a creste vizibilitatea si constientizarea serviciilor noastre. Am ales a doua varianta, cunoscand-o pe Adriana Barbu intr-un eveniment anterior, la care mi-a lasat impresia unui profesionist desavarsit, dar ce a fost mai important pentru mine, un om cu suflet, aplecat mai mult pe nevoile emotionale ale clientiilor sai. Cred ca asta a fost elementul definitoriu atunci cand am luat hotararea de a lucra cu ea.

Aceasta colaborare mi-a dat de-a lungil timpului incredere si crestere profesionala. In primul an, cifra de afaceri a crescut cu 30% , datorita eforturilor de promovare ale Velvetique PR, adica Adriana si Andreea, au fost si sunt intotdeauna acolo, conectate la nevoile mele, constiente de ce se intampla in timp real, cu solutii si planuri viabile. Uneori, pentru mine a fost o nevoie imperioasa sa pot vorbi cu cineva specializat si avizat despre planurile mele de viitor, despre dezvoltarea afacerii mele, despre grijile legate de reactiile clientilor Velvetique PR. A fost intotdeauna acolo.

Imi place foarte mult ca V. Luceaza personalizat, tinand cont de ce mi-am dorit eu, dar in acelasi timp aratandu-mi , intru-un mod foarte profi ce pot ele face ca sa mearga lucrurile. M-a impresionat de-a lungul timpului perseverenta Adrianei, preocuparea ei permanenta pentru binele meu, timpul acordat nevoilor mele si promptitudinea de care a dat dovada. Andreea este o persoana foarte organizata, pe care m-am putut baza intotdeauna, meticuloasa si de incredere.

Toate acestea m-au facut sa inteleg de-a lungul timpului ca pentru afacerea mea, colaborarea cu Velvetique PR a fost cruciala. M-a salvat. De multe ori am crezut ca fac magie, mai ales insituatii grele prin care am trecut.

De cate ori ma gandesc la timpul acesta care a trecut de cand suntem in aceasta frumoasa relatie, imi vine in minte ce spunea Steve Jobs: „Daca as avea douazeci de dolari si ar trebui sa imi fac o afacere cu creioane, de doi dolari as cumpara creioane si de 18 as face publicitate”.

Multumesc, Adriana si Andreea ❤️

Alina Ciupercovici, Manager Clinica Aliat Suceava