Careless Beauty: Perfecțiunea cosmeticelor românești pentru piele

Descriere

Careless Beauty este singurul brand românesc de cosmetică organică brevetat şi deţine până în prezent patru brevete de invenţie. Lansată în 1992, la Constanța, compania e promovează cosmetica integral organică, printr-un procentaj de 0% substanţe de sinteză. Careless Beauty foloseşte materie primă integral românească de pe plantaţiile proprii şi lucrează cu peste 40 de specii de plante româneşti, care şi-au confirmat potenţialul în tratarea afecţiunilor dermatologice şi restabilirea echilibrului la nivel epidermic.

Insight

Perfecțiunea cosmeticelor românești pentru piele. Pentru a păstra puritatea naturii este nevoie de pricepere, măiestrie, pasiune şi multă răbdare, căci natura este extrem de greu de reprodus în laborator.

Acțiuni

Campanie integrată de comunicare începând cu iulie 2016. Acțiuni de promovare în parteneriat cu Ambasada României la Paris (octombrie 2016), Ambasada României în Regatul Danemarcei (martie 2018) și Ambasada României în Regatul Spaniei. (octombrie 2018).

Rezultate

Awareness substanțial pentru brand. Recunoașterea Careless Beauty ca jucător-cheie în industria frumuseții din România și ca promotor al cosmeticii bio, al educației . Nominalizare a co-fondatoarei Elena Oancea, chimist-estetician, la premiul Femeia de business a anului, în 2016, de către revista Business Woman. Nominalizare a co-fondatoarei Adina Ioana Oancea, farmacist-estetician, la premiile revistei Unica 2017, la categoria Femeia de carieră a anului. Nominalizare a brandului la premiile revistei New Money Magazine 2017, la categoria Afacere de familie.

Lecție

Românii pot avea încredere deplină într-un brand românesc care îmbină povestea tradiției, responsabilitatea și receptivitatea la trendurile viitorului. Prin construirea încrederii și miza pe autentic educăm audiența din România. Pasiunea pentru frumos, precum şi dorinţa de puritate şi de autenticitate în metodele de îngrijire a pielii susţin călătoria Careless Beauty spre frumos și spre formarea publicului său.

Testimonial Adina si Elena Oancea

Echipa Velvetique realizeaza campaniile de PR pentru brandul romanesc de dermato-cosmetice organice Careless Beauty by Elena Oancea de mai bine de 2 ani. Intentionam sa colaboram pe termen lung din mai multe motive. Am rezonat foarte bine si ne-au facut sa descoperim importanta PR-ului si modalitatile prin care, impreuna, putem sa cream o identitate unica. Colaborarea noastra se bazeaza pe incredere, profesionalism si multa emotie. Primesc fiecare informatie cu entuziasm si traiesc alaturi de noi fiecare eveniment. Este mare lucru sa intalnesti o echipa care se implica cu atat de multa pasiune si care, din o simpla bobita de idee, reusesc sa creeze o intreaga poveste adevarata. De multe ori am ramas uimiti de creativitatea si entuziasmul cu care ne reprezinta. Devine imposibil sa nu mai lucram cu Velvetique, companie pentru care primeaza povestea brandului. Prin psihologia meseriei, reusesc in cadrul fiecarui eveniment sa ne transmita increderea si siguranta ca totul va iesi foarte bine, si chiar asa se intampla. Datorita colaborarii fructuoase, Careless Beauty este tot mai des rostit de oameni.

Adina si Elena Oancea, Careless Beauty